търси

Крафт-новина № 20: 

 

Какво ново от Пергамано? Вижте статията в нашия блог.

 

 

Крафт-новина № 19: 

 

Репортажни снимки от нашата работилница по декупаж, в която украсявахме закачалки:

 

Габи и нейната закачалка за подарък

 

 

Силвия и Мая

 

 

Закачалка в синьо и бяло

 

Прекарахме си страхотно и много се забавлявахме!

Крафт Фактори

 

 

Крафт-новина № 18: 

 

Вижте как да си направите кутия за бисквити с декупажна техника по ваш собствен дизайн в най-новия ни блог-урок.

 

 

 

Крафт-новина № 17: 

 

Крафт Фактори се оттегля в творческа ваканция. Очаквайте ни отново през септември с нови продукти, работилници и други изненади!

 

 

Крафт-новина № 16: 

 

В последната статия от блога ни можете да видите как да си направите свещи от восъчни листове за пчелни пити. Вижте повече

 

 

 

Крафт-новина № 15: 

 

В новата статия в нашия блог ви показваме различни идеи за свещи от гел. Вижте повече

 

 

 

Крафт-новина № 14: 

 

Материалите за декупаж са вече тук!  В новата ни категория ще намерите дървени предмети за декорация, салфетки, лакове и лепила за декупаж! Вижте повече

 

 

 

Крафт-новина № 13: 

 

Стартира новото ни предизвикателство в блога на Картичкофурии. Вдъхновете се от визията и цветовете на нашия сайт и участвайте със своите картички. Победителят ще бъде изтеглен с томбола и ще спечели ваучер за пазаруване в нашия магазин на стойност 15 лв. Срокът за участие е до 23,59 ч. на 06. май, 2014 г.

 

 

Прочетете повече за предизвикателството и участвайте тук.

 

Очакваме с нетърпение предложенията ви!

Крафт Фактори

 

P.S. Благодарим на всички за участието и честито на Ирина Кирякова, която е победитл в нашето Картичкофурийско предизвикателство! Пълен обзор на предизвикателството можете да намерите тук.

 

 

Крафт-новина № 12: 

 

Най-новото в нашия магазин са материалите за ръчна изработка на сапун.

 

 

В категорията ще намерите бяла и прозрачна бази за сапун, презназначен за разтапяне и отливане във форми. Сапунените бази са универсални, неутрални глицеринови сапуни на растителна основа с натурални почисващи почистващи свойста, подходящи за всеки тип кожа.

 

За да направите вашите сапуни наистина уникални, предлагаме също специални бои за оцветяване на сапун. Цветовете могат да се смесват, за да получите различни нюанси.

 

Можете да придадете аромат на сапуните си, като добавите специални парфюмни масла за сапун. Ароматите също могат да се смесват, така че можете да създадете свои собствени парфюмни композиции.

 

В категорията Форми за сапун ще откриете калъпи за отливане на сапуни с различни форми - за отливане на класически овални и правоъгълни сапуни, сапун във формата на блок, който можете да декорирате и да разрязвате на парчета и интересни триизмерни молдове за сапун като мидени черупки, раковини, камеи и други.

 

С тези материали можете да изработите екологични сапуни по свой вкус, с любимите си аромати, цветове и декорации. Правенето на домашен сапун е приятно и забавно занимание за цялото семейство. Ръчно изработените сапуни са страхотен персонализиран подарък, направен с любов и внимание.

 

Желаем ви приятни часове с нашите продукти и много вдъхновение!

Крафт Фактори

 

 

Крафт-новина № 11: 

 

Най-после! В нашия магазин вече предлагаме специален восък - гел за свещи. Ето един пример за гел-свещи, декорирани с морски пясък и мидички:

 

 

Сърбят ли ви ръчичките да опитате? Вижте урока ни с подробни инструкции за изработка на свещи от гел в нашия блог.

 

 

Следващи новини:

(21-30)

(31...)

 

Предишни новини:

(1-10)