Privacy Policy

Защита на личните данни

 

Ние се отнасяме много сериозно към защитата на личната информация на клиентите си. Достъпът до интернет страницата ни, както и онлайн каталога, са абсолютно свободни и не изискват въвеждане на лична информация. Регистрацията в нашия онлайн магазин изисква въвеждане на лични данни от Ваша страна само в рамките на минимума, необходим за реализиране на поръчките Ви. Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни за информация или редакция.

 

СraftFactory.eu гарантира, че предоставените от Потребителя Лични данни няма да се унищожават, фалшифицират, продават или разкриват на трети лица, освен за целите на услугите, описани в тези условия и заявени от Потребителя. 

 

Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са попълнили регистрационната форма, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от СraftFactory.eu по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги.

 

При направена поръчка в сайта, СraftFactory.eu предоставя името, адреса и телефона на потребителя на куриерска фирма Еконт, които са им необходими за доставянето на поръчаните продукти.

 

СraftFactory.eu не носи отговорност за лични данни, събрани и разпространени от куриерски фирми.